dijous, de setembre 25

COMIENZA LA 9ª TEMPORADA DE CUENTA CUENTOS EN EL DUENDE


Empieza la 9ª Temporada de Cuenta Cuentos en el Café Duende con un gran cambio. Los miércoles dejan de ser noches de cuentos para pasar el relevo a "las tardes del domingo a las 20'00". Empezamos este domingo 28 de Septiembre a las 20'00 , donde como viene siendo habitual nos juntaremos la mayoría de narradores/as para dar comienzo a esta nueva etapa de CUENTA CUENTOS EN EL CAFÉ DEL DUENDE (C/ Turia, 62, Valencia).

Pero, para explicaros este cambio os dejo con la homilía de uno de los padres fundadores de nuestra congregación de mentirosos y caricatos, el padre Domingo:

Hola amiguets i amiguetes:

La vida es transformació, canvi, evolució. Qui no es mou es mor. Des del primer gran canvi que és el naixement fins al darrer que serŕ la mort, al llarg del temps tots hem fet algun canvi important a la nostra existčncia, hi ha qui ha canviat de ciutat o fins i tot de país i de cultura, hi ha qui ha canviat la llengua en la que s’expressa i sent, hi ha qui ha canviat de treball, qui ha canviat d’amors, qui ha canviat de look, qui ha canviat parts del seu cos, qui ha canviat la seua ideologia, qui ha canviat les amistats, qui ha canviat de religió o creences...

Els motius que ens duen a modificar tan brutalment la suposada estabilitat són ben diferents, hi ha qui canvia per una necessitat fisiolňgica, per una malaltia, per curiositat, per moda, per diners, per incompatibilitat, per política, per plaer...

En fi, siga com siga, de tant en tant cal algun gran canvi a la vida, a les costums, d’habituds i ningú n’estŕ exempt. Fins i tot el Café del Duende que des de fa 8 o 10 anys ens venia omplint l’espai cultural i social dels dimecres per la nit, canvia aquest esdeveniment als diumenges a les 20.00 h.

Perň també podeu ser testimonis del Primer Diumenge Cultural del duende i a més a més gratis, perque aquest diumenge 28 de setembre a les 20.00 h. comença la temporada dels narradors i narradores, que com sabeu sempre ens sorprčn per una cosa o una altra, i en aquesta ocasió veurem als contadors per primera vegada sense que hagen “sopat” abans, quč faran?, quč contaran en aquest nou estat de sobrietat?

Així que ens veiem, i no sols als habituals, sinó també als que matineu, als que teniu obligacions familiars, als que no eixiu de nit, als que no sabeu quč fer el diumenge per la vesprada,... i a tots i totes que us agrada escoltar histňries.

El dijous, el divendres i el dissabte ja us apanyeu vosaltres solets i soletes, val?

(Extracto de la homilía del padre Domingo Chinchilla a los liliputienses)