dimarts, de gener 29

I amb el somriure, la revolta

De què es riu el públic si Domingo Chinchilla ens està invitant a la revolta? Si vens demà 30 de febrer, al voltant de les 23:00 h. coneixeràs el poder de la paraula d'un bufó que com diu Dario Fo ens recordarà: "Jo no sóc més un bufó i les meues armes són la paraula, el gest, la capacitat de fer riure, de fer pensar".



Domingo donarà l'alternativa a una contadora nova al Café del Duende, però que ha recorregut molts móns. Ella es presenta així:
En un racó de món a on tenia nas tothom, va arribar la Núria Urioz... mestra desertora, Pallassa i Contacontes! És Contaire des de l’any 95, quan a l’escola va descobrir el plaer de fer volar en els móns de la imaginació i les paraules. Des de llavors no ha parat de contar històries allà on la volen escoltar. Primer ho va fer per infants; amb la Boira Pixanera va recórrer un munt de biblioteques, escoles, festes i places. Més tard va continuar el camí en solitari i també va arribar a centres socials ocupats, bars i altres espais de trobada per la gent més major.
Ve de terres germanes, i tant li fa si li diuen Contaire o Contaora. Ha arribat fins ací per continuar saborejant amb nosaltres el plaer, el plaer de volar dins dels universos màgics dels contes.
I catacric, catacrac, aquest conte acaba de començar!