dijous, de març 3

Festival de l'oralitat a València

Ahir va celebrar-se  a la Sala Matilde Salvador de la Universitat de Valencia la primera sessió del Festival de l'Oralitat que cada any es realitza a la ciutat de València. El tema de les dones d'aigua o dones encantades per Asun Rodríguez va despertar la nostra curiositat i us convidem a continuar investigant sobre el tema que és molt interessant. Buscant per internet hem trobat fins i tot paratges de dones d'aigua que donen ganes de descobrir i anàlisis d'aquest personatges mitològics femenins relacionats amb el poder purificador i regenerador de l'aigua.

Una menció a part son els llibres digitals que la Generaltat Catalana ha penjat a la seua pàgina sobre les "Dones d'Aigua" que us podeu descarregar per a utilitzar a la vostra aula.

* Qué queréis que os cuente...* és el blog de José Campanari
Si no coneixíeu aquest narrador oral entreu a veure la seua pàgina o un dels vídeos "El cantante de tangos" i de segur que voldreu escoltar-lo en directe. Insistim, als que us interessen els temes de narració oral no us podeu perdre l'actuació d'aquest prestidigitador de la paraula  que és José Campanari  i que ha titolat : "Si la memoria no me falla".
Lloc Sala Matilde Salvador. A l'Aula de Teatre a les 21:00 hores.
Entrada gratuïta amb invitació que caldrà arreplegar des de 2 hores abans del començament a la consergeria de La Nau.