dimarts, de febrer 16

Contes i poesia cada dia

Ací va la foto de família en agraiment a totes i a tots.

Són moltes les persones que volien felicitar als contadors per a haver-los regalat una nit màgica el dia de Sant Valentí. No sé si va ser màgica per la varietat, per la brevetat i intensitat de les intervencions i/o pel contrapunt dels SMS "amorosos" que Domingo Chinchilla va enviar i que els contadors anaven llegint abans o després de les seues intervencions. En tot cas, pense que va ser única perquè afortunadament el públic i els narradors estaven en la mateixa ona de voler ser seduïts i els contadors respondre a les expectatives. Hauríem d'aprendre d'una nit com aquesta!!!

NOTA: en la bara lateral hem afegit les pàgines dels contadors nous (en aquesta plaça) perquè els conegau a fons (5 minuts són definitoris però per si voleu contactar amb ells) i altres contadors volien comunicar algunes idees que us posem a continuació.
  • A aquells que us interessen els romanços poseu-vos en contacte amb ogramparo(arroba)terra.es
  • Aviat pujarem el vídeo de "La rosa als llavis" dels Trencaclosques i posarem els SMS de Domingo Chinchilla per a gaudi i alegria de tots-es que vullgau reenviar-los.
  • Si us va agradar molt el conte dels "Segmentos" parleu amb Pili Paneque eke1967(arroba)hotmail.com
  • Núria Urioz uriozzz(arroba)hotmail.com Cecilia Silva elombligoylapelusa(arroba)gmail.com Salva mussennacitu(arroba)hotmail.com encara no tenen pàgina, ni blog, ni res... però us estimen a tots i a totes i estaran encantats de rebre els vostres correus.

2 comentaris:

Inma Ruiz ha dit...

Y cuanta magia había.. Las risas, las miradas, las palabras, la escucha, ´los narradores, el público, las rosas de papel, la cena del después..
Un lujo de sesión y de momento vivido, para guardar como un tesoro.
Gracias a los que vinisteis a escuhar y gracias a los responsables por dejarnos contar en ese espacio tan especial.
www.pinticominacuentacuentos.blogspot.com

Anònim ha dit...

Muy buen post, estoy casi 100% de acuerdo contigo :)