dijous, de juliol 10

Al públic de El Duende

Domingo ens envià per correu aquesta predicció i fervent recomanació per anar a escoltar als Juanan. Els que no vinguéreu ja sabeu els que us passarà:

En plena febre santferminera, sense saber si posar-nos la mini o agafar una jaqueteta, farts d’anar a festivals musicals multinternacionals, aquest dimecres dia 9 a les 23 hores en el cafè del duende ens visita el Juanan de Manresa. Ni hippy, ni poeta urbà, ni buenrrolito, ni intel·lectual, ni pedagògeg aficionat, ni artista, ni vegetarià... tan sols el món dels castellers li fa tenir esperança en l’ésser humà.

Ens veiem i si no veniu, prepareu bé l'excusa, perquè els mestres ja no heu de matinejar, els estudiants ja heu acabat els exàmens, els funcionaris no podeu dormir fins a les tantes, els companys narradors no el coneixeu, i els altres esteu avisats amb temps.

En qualsevol cas el Juanan em va dir un dia desprès d'una sessió de contes on ens sobraven dits per a comptar el públic que "els que havien vingut, havien somniat, però els que no havien estat el somniarien" i això cregueu-me no és una experiència recomanable, millor venir a veure'l i us estalvieu un malsomni.

Correu preparat per a ser reenviat, imprimit, memoritzat, sabotejat, esnifat…