dilluns, de juny 23

Trencaclosques o Rodamóns teatre


Dir que el dia 25 de juny a les 23.15 el grup Trencaclosques tornarà a actuar al Café El Duende no seria correcte, perquè podria semblar que tornen a fer una sessió de contes i cançons a l'ús. El grup de teatre, música i narració oral que respon al títol també de Rodamóns teatre no ha repetit mai espectacle des de que actuaren per primera vegada a aquest incomparable marc de la narració oral que és El Duende.

Tal vegada per passió per la seua art, per pruïja professional o, senzillament per respecte al públic que vol ser captivat amb la paraula sabem que despús demà els 4 de Trencaclosques ho tornaran a fer. Sí, Vicent, Teresa, Laura i Eva ens tornaran a deixar amb la boca oberta per la senzillesa de les seues propostes que s'hauran treballat perquè la nit del dimecres siga única. Gràcies al grup per creure en el projecte de El Duende, un lloc per a la narració oral obert a tothom.

Jo hi seré!!! Ens veiem els que vulgueu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies, gràcies de part d'una trencaclosquera...eres un gran espectador i expert escoltófono de contes...t'he enviat una foto al correu electrònic d'aquesta pàgina (gmail.com)...fins dimecres i espere que aquesta sessió tambè t'agrade i vos agrade.