dilluns, de maig 19

Contacontes a duo

Domingo Chinchilla i Susu Benítez amb Leo Logmo

El proper dimecres 21 de maig a les 23.15 hores comptarem amb Susu Benítez i Domingo Chinchilla que intentaran mostrar-nos el millor del seu repertori. La parella de contadors porten una bona seguida de contar a mitges. Als que us agrada observar les formes de comunicació humana sabreu que no és gens fàcil açò de contar en parella, per això sabeu que serà una nit especial aquesta de Susu i Domingo. Contar en parella té l'alicient del desafiament dels trobadors encara que alguns podrien pensar que es perd la veu narrativa del one person show que solen ser les sessions d'un sol contacontes.

Hi haurà una bona dosi de reptes de crítica social, entre conte i conte treuran cap algunes de les ignominies que hem de patir els ciutadans en aquests temps que corren i a mesura que es vaja calfant la nit podrem veure com es passen el testimoni aquests contadors que troben un plaer únic en fer pensar al seu auditori.

Domingo ens envia aquesta noteta: Aquest dimecres (21 de maig) a les 23h. al Cafè del Duende (c/ Túria) intentarem que el reality del carrer Gènova de Madrid, conegut com “Dirijentes” no ens monipolitze la nit d’històries a Susu Benitez i a mi. Ben al contrari, lluitarem contra competicions automobilístiques a la vora de la mar, desafinarem belles cançons per a què la pluja no ens deixe, profanarem els secrets i enigmes que s’amaguen baix la creu coneguda com “asignación tributaria a la Iglesia Católica”,... i tot allò que la vostra presència ens obligue a fer.