dilluns, d’octubre 15

Trencaclosques

La ceba, els raves i la tomaca
no creuen que existisca la carabassa.
Consideren que és una afirmació sense fonament.
La carabassa calla i continua creixent.
(Saviesa popular, arreplegada per Rodamóns)

El proper dimecres 17 d'octubre, a les 23:00 hores, i en mig de les celebracions del 50 aniversari de la riua(d)a del Túria i del 25 aniversari de la pantana(d)a de Tous tornarem a escoltar als Trencaclosques-Rodamóns (músics, narradors, actors... ciutadans) esperem que els quede una sessió "asseadeta".

Imaginem que ens preparan una sessió especial per a què els habituals de El Café del Duende pugam gaudir de tots els seus recursos. De tots és sabut que els de Trencaclosques (vegeu historial) no són gens acomodaticis, però aquesta sessió faran "el que més convinga"... o no!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tots els que vau assistir a esta sessió; va ser una nit màgica. Esta nit dels dimecres continua sent un referent per als amants de l'oralitat.
Pareu atenció contadors-es!: este lloc i este públic es mereixen un 10!!!!
vicent el que roda

antoninavarro ha dit...

I tant Vicent, és assombrós veure com cada setmana gent completament diferent s'acosta al Duende esperant que la màgia de la paraula funcione. L'altre dia van haver "silencis escènics" que valien el seu pes en or... al final els aplaudiments foren el mollor "salari emocional".